​Monòleg Javi Benitez

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
​Monólogo Javi Benitez Domingo 13 de novembre
Hora 20:30 


No us perdeu el Monòleg de JAVI BENÍTEZ, amb un humor chulesco i divertit, té un enfocament diferent de la vida en parella. Li encanta la tele i les chorradas que fan en ella i es porta bé amb tots menys amb el seu mòbil. Diuen que riure crea arrugues... doncs preparar-vos per quedar-vos com a panses!!!  
Reserves al 93-479-34-34

Javi Benítez, o Javi “Chulo” va néixer a Tarragona un calorós dijous 2 de Julio de 1981 sobre les 2:00 del matí, ja sabia que aquesta hora anava a ser una de les seves favorites. Tota la seva vida l'ha passat a Cambrils on va conèixer la seva colla d'amics i on ell creia que era el chulo guaperas del grup, però en realitat era el graciosillo, aquest que totes les noies ho criden ‘El simpàtic’.

No volia ser graciós volia ser el chulo ligón, llavors va provar amb el Futbol, ja que els futbolistes són els que més lliguen. Després de 12 anys i veure que els equips solament li volien perquè era l'animador del vestuari, el graciosillo que amenitzava els entrenos, es va adonar que havia de treure profit del seu poder, igual que Superman amb la seva força, igual que Spiderman amb el seu sentit aràcnid, igual que Nacho Vidal amb… doncs ell havia de treure partit al que més li agrada, fer riure.

Al febrer de 2008 veient actuar a Txabi Franquesa i Albert Boira, 2 dels grans de la comèdia, en el Teatre Metropol de Tarragona, Txabi li va dir una gran frase: i per què no un dia podem estar actuant els dos damunt de l'escenari. Ràpidament va contactar amb Albert Boira que anava fer un curs de monòlegs en Set d’Acció. Allí va conèixer a grans amics i grans còmics en l'actualitat, i d'aquest mejunje de ments boges i amb l'adreça del més boig, el mestre Albert, es va estrenar al setembre de 2009 en el Teatre Neu. Estant 44 setmanes en cartellera amb ‘Els Pinxes de l'Humor’ es va fer realitat el que Txabi li va dir en el seu moment, ja que va poder compartir, al costat dels seus companys, escenari amb Txabi, Albert i Toni Moog.

Mentre i després de la seva aventura en el teatre, feia la seva carrera en solitari, actuant en el circuit Fresh Comedy, participant en concursos i guanyant alguns d'ells, com el Concurs de monòlegs d'Europa FM, també presentant concursos i gales.

En l'actualitat, segueix sense ser un ligón, però ha guanyat en fatxenderia, per això segueix fent el que més li agrada, va repartint somriures, ja que el somriure mai estarà en crisi, i si algun dia ho està, ja vindrà ell a rescatar-la.
 

 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat