Meritxell de Gh 17

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Meritxell de Gh 17 Visita inesperada en Bar Afrika de de Meritxell Gran Germà 17 

Meritxell Prieto, 20 anys, nascuda a Cornellà de Llobregat (Barcelona) i estudiant d'Infermeria, és l'única integrant de les “panteres” que segueix dins de la casa ja que la seva amiga de l'ànima, Laura Ríos, va ser la primera “expulsada” en triar l'audiència a Meritxell per davant d'aquesta en la segona gala de Gran Germà 17.

Meritxell es defineix com a “fidel, elegant” i diu deixar “petjada allà per on va” a més es considera “amb molt caràcter, impulsiva, atrevida, extrovertida, riallera, molt sociable i alguna cosa capritxosa”. Ambdues són “molt coquetas ja que sempre hem d'anar pintades, arreglades i amb uns talons”.

Tant Meritxell com Laura comparteix tatuatges. Un “prop del cor simbolitzant tot el que ens volem” i el segon “en el turmell que tinc la inicial de Laura i ella la meva”. També comparteixen aficions “sortir a patinar, això sí, sempre juntes”.

Font - Veure video de la visita.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat