Monòleg David Sas

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Monólogo David Sas 20 de novembre
Hora 20:30 


Aquest diumenge 20 de novembre a partir de les 20:30 David Sas, Més de 8 anys de carrera en la comèdia i amb més de 1000 actuacions per tot el país. Humor per a tots els públics excepte susceptibles, cardíacs, puritanos, hipòcrites, cures i algun que un altre banquer. La resta riuran molt. La garantia que vas a riure te la donem, però això si, guarda el tiquet.  Reserves 93-479-34-34

David Sas:
Confia en el meu, que desconfiar és que un musulmà et demani un ganivet jamonero.[1234]Sóc el boig que hi ha en tu. Dic el que tots pensem i no diem. Els meus monòlegs són diversos i de temàtica diferent, però sempre indagant en la veritat. No faig ni humor absurd, ni intel·ligent, ni blanc, ni negre, no m'agraden les etiquetes, simplement faig humor del carrer, del dia a dia. Observo i observo i escric, després em parteixo el pit.

Porto 8 añitos monologueando amb més de 1000 actuacions per tot el país perquè no et falti el riure. Els meus monòlegs poden ser en català o en castellà atenent a la petició del client.

Sóc natural de terres de Lleida i habitant de la província de Barcelona. El meu humor i la meva energia van a intentar provocar-te un xoc emocional perquè els teus riures envaeixin el teu cos.

Els temes dels meus monòlegs són molt quotidians, sense entrar en massa temes polítics, però això si, jo avís…Quan començo les meves actuacions aparteu a les criatures perquè el meu humor és canalla, desenfrenat, boig i carregat d'energia.

En definitiva, Humor per a tots els públics excepte susceptibles, cardíacs, puritanos, hipòcrites, cures i algun que un altre banquer. La resta riuran molt.

La garantia que vas a riure te la dono, però això si, guarda el tiquet.
 

 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat