Monòleg Miguel Ángel Marín

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Monólogo Miguel Ángel Marín Domingo 11 de desembre
Hora 20:30


 Va deixar que la seva mare ho parís un 23 de juny de 1973, en el mateix Jaén En gran, gens de ximpleries!. Als cinc anys va aterrar a Catalunya, en el seu volguda Badía del Vallés. I aquí es desmelenó la bèstia.

Els seus primers passos van ser en el teatre en 2001, en el grup de teatre amateur T.A.L. Amateur, però amb solera! Sembla ser que a el “chavalín”, se li va quedar petit això de la interpretació i es va llançar de cap, amb banyes i tot, a escriure els seus propis textos i monòlegs.

Aviat va arribar a sales com a “Cafè teatre Llantiol”, Teatreneu i Sala Muntaner entre unes altres, entrant en el circuit de monologuistes a nivell nacional i des de 2003 actuant setmanalment a la sala 9Serlons de Barberà del Vallés.

La recepta dels seus monòlegs, és tan senzilla com a impossible, ser el mateix. Absurd, impredictible, natural i per que no dir-ho, una “feta pols”. Però sobretot amb moltes, moltes ganes de fer que la gentese diverteixi i oblidi les perrerías de la vida (que les té). Una aposta segura, perquè com diu ell “Si us agraden els monòlegs, venir, repetir, portar als amics. Què no us agraden? Doncs porteu als amics els puteáis i que es fotin!”

Que rigueu feliços.
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat