Torneig contra el maltractament animal

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Torneo contra el maltrato animal Dissabte passat 12 de novembre va tenir lloc al Xarxa Indoor de Viladecans (Barcelona),el primer torneig Proanimalista contra el maltractament i l'abandó animal, organitzat per 'Padelante Team' i amb la col·laboració de Marea Vermella i les jugadores professionals Lorena Alonso i Noelia Márquez.

El torneig contra el maltractament animal va comptar amb un seguiment i partits espectaculars

Dissabte passat 12 de novembre va tenir lloc al Xarxa Indoor de Viladecans (Barcelona),el primer torneig Proanimalista contra el maltractament i l'abandó animal, organitzat per 'Padelante Team' i amb la col·laboració de Marea Vermella i les jugadores professionals Lorena Alonso i Noelia Márquez.

El torneig es componia de vuit categories (2ª femenina, 1ª, 2ª i 3ª mixta, 3ª masculina i femenina, 4ª masculina i femenina) amb una excel·lent participació, un total de 128 jugadors i jugadores. alguna cosa que vam poder constatar en primera persona, doncs ens van convidar a l'esdeveniment i tant l'organització com la qualitat d elos partits van brillar a un nivell altíssim, alguna cosa que els participants van agrair i van fer arribar a l'organització.

I fora de les pistes, una gran animació, amb familiars i amics recolzant no solament als jugadors, sinó a la labor solidària que es realitzava. Gràcies a tots ells, es van poder aconseguir nombrosos fons per a la labor social del torneig i també recol·lectar material per als premis.

Després de la part esportiva, tocava el torn de lliurar els trofeus i rebre els lògics aplaudiments, en una fi de festa coronat amb un sorteig on pràcticament tots es van portar algun regal. Els campions i subcampions van ser premiats amb els seus trofeus pertinents i amb una ampolla de vi de la zona, alguna cosa que sens dubte es va agrair, i molt.

L'esdeveniment va comptar amb una àmplia representació empresarial, ja que es van donar cita els directors de màrqueting d'algunes de les empreses col·laboradores com HEAD, Purina, Hotel Terralta, pizzeria Afrika, Punt Dinamic, A Contrapel o Alexandre Cosmetics, entre uns altres.

Sens dubte un cap de setmana i una cita que  es va viure enmig d'un gran ambient i que espera repetir més endavant, per arribar a més públic i aconseguir una major repercussió.

Des de PadelSpain desitgem que més iniciatives com aquesta sorgeixin i ajudin així als dierentes clelctivos, ja siguin persones o no, que necessiten del suport de la resta de la societat. Sens dubte el pádel compta amb estirada solidària i en esdeveniments d'aquest tipus ho demostra amb escreix.

Font
Guanyadors padel torneig benèfic
Guanyadors padel torneig benèfic
Guanyadors padel torneig benèfic
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat