Restaurant Pizzeria Afrika

Restaurante Pizzería Afrika
El nostre objectiu és intentar no fer esperar al client, perquè és clar que quan el client ve a la nostra pizzeria és perquè té gana, per la qual cosa com menys triguem, més clients satisfets.
Compartir:  Compartir en Facebook Compartir en Twitter  Compartir en Google+ Compartir por correo Compartir en Pinterest Compartir en Whatsapp
Benvolgut client 

Hola amics a través d'aquestes paraules volia agrair-vos la fidelitat de tots aquests anys que hem passat junts compartint novetats moments especials, vosaltres heu estat en el bé i en el dolent i seguim aquí junts. Volia agrair-vos a tots que seguiu sent clients Afrika , perquè vosaltres feu Afrika, sense vosaltres no existeix, no existiríem. No oblidar-nos de clients tan especials com, un cafè amb llet en got amb molta escuma, amb xocolata, les noies de correus que amb tan poc temps les tenim amb nosaltres dia a dia, curt de cafè i que no cremi, una cervesa sense escuma per favor, aquestes partides de xinesos tan agradables plena de tants riures, tots vosaltres amb les vostres manies feu que això sigui més especial dia a dia. Content estic que Afrika sigui el cable descarrega a terra de tots vostès i vostès el meu, en aniversari, comiats, reunions d'amics i partits de futbol Jejé cada dia som més i junts més grans.
 


Alex va començar molt jove a treballar com a cambrer, gràcies a això ha aconseguit fotografiar-se amb milers de personatges famosos

Com va començar la teva afició?
Amb 16 anys  treballava de cambrer en l'aeroport i la meva afició va començar demanant signatures als famosos que per allí passaven, jo tenia signatures de Grace Jones o Richard Gare,  en un dia podia aconseguir diverses signatures de famosos, però va arribar un moment que no sabia qui era qui i vaig decidir que una imatge val més que cent autògrafs, així que  em vaig comprar una càmera i me la portava a l'aeroport, per cert me la van robar i qui ho va fer va tenir el detall de  revelar les fotos dels famosos i fer-me-les arribar.

Saps que moltes persones diuen que són muntatges?
Je, je, si a mi també m'ho han dit, però si fos muntatges sortiria amb Cindy Crawford, Pamela Anderson, Claudia Schiffer  i no per exemple amb Bustamante; en l'aeroport segueixo tenint molt bons amics, avui dia segueix sent la meva segona casa i em segueixen cridant quan vénen famosos.

Quan vas començar a treballar pel teu compte?
Amb 23 anys vaig vendre  el meu cotxe el qual era la meva relíquia, em va costar molt desfer-me del meu capritx però amb aquests diners vaig poder muntar el meu primer local, que es deia El Refugi.

A més dels entrepans et vas iniciar amb el Kebab
El secret del kebab m'ho va donar un gran amic i germà de llet , iraniana i era el potencial del producte. Va tenir molt èxit i no només al Prat, també venien d'altres poblacions.
Un altre èxit del refugi que va funcionar des del primer dia va ser obrir els dissabtes de matinada, ja que estàvem en el pas de diverses discoteques.


Era difícil estar en dos negocis alhora?
Costava el seu, la meva intenció era comprar el local del Refugi però no vaig arribar a un acord amb el propietari, i després de 10 anys vaig decidir deixar-ho i la veritat no hi ha malament que per bé no venja ...

Com va sorgir Afrika?
Després de molt buscar vaig trobar un local que m'agradava i vaig poder comprar-ho, deixi la Cuina de l'Infern per dedicar-me exclusivament a Afrika
És un bar restaurant temàtic,amb una gran terrassa  que agrada als majors i als nens els encanta, ja que hi ha animals per tot el local. Pensem molt en els més petits, per la qual cosa hem preparat plats especials per a ells.

Segueixes amb el repartiment a domicili?
Sí, tot el que hi ha en la carta es pot portar  a domicili.
A causa de la quantitat de trucades que tenim, hem contractat  tres línies de telèfon. Hem millorat en l'embalatge i  en la logística. L'experiència i l'exigència del client ens han fet millorar.

Com aconsegueixes la fidelitat del client?
El nostre objectiu és intentar no fer esperar al client, perquè és clar que quan el client ve a la nostra pizzeria és perquè té gana, per la qual cosa com menys triguem, més clients satisfets.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat