19/03/2019

Celebra el dia del pare amb nosaltres

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Celebra el día del padre con nosotros Celebra el dia del pare en Afrika Prat. Porta't una mini ració de Fries&Cheese si véns amb el teu pare i consumis mínim 5€. 

Celebra el dia del pare en Afrika Prat. Porta't una mini ració de Fries&Cheese si véns amb el teu pare i consumis mínim 5€. 
 
En una data tan especial per a nosaltres on tots som pares, ens agradaria recompensar als clients que, generació després de generació, han inculcat la passió per la gastronomia i l'afició a sopar pizza i burgers en el nostre local. 
 
Durant tot el dia 19 de Març de 2019 si véns a celebrar el dia del pare amb nosaltres (i el teu pare) et regalarem una miniración de Fries&Cheese; recorda que és imprescindible que tots dos porteu el DNI per comprovar que sou pare i fill; a més de fer un consum mínim de 5€ en el local. 
 
La millor idea per regalar en el dia del pare és convidar-li a menjar una bona pizza al forn de llenya al Prat. Crida'ns i reserva la teva taula per gaudir amb tota la família o amb el teu pare tot sol, agraeix-li com es mereix la data del dia del pare. 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat