Visqui la pasta!

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
¡Viva la pasta! Gaudeix dels nostres plats per 5€ en el dia mundial de la pasta. 

Si ets un fan incondicional de la pasta, estàs de sort. 25 d'Octubre és el dia internacional de la pasta! En 1995 (Fa 23 anys per als enemics de les mats) es va decidir al primer congrés de pasta realitzat a Roma que aquest fora el dia triat. 
 
Actualment existeixen milions de receptes amb pasta, fins i tot concursos amb les millors creacions. El seu origen es debat entre Xina i Itàlia però la seva propagació mundial es deu a l'imperi romà.  
 
La valor nutritiu de la pasta la torna un plat ideal per a totes aquelles persones que exerceixin molta energia en les seves tasques diàries, en estar formada amb cereals i aigua (ou en algunes ocasions) es considera un aliment ideal per a qualsevol dieta.  
 
En Afrika Prat volem celebrar aquest dia oferint-te tots els plats de pasta a 5€. Solament per un dia gaudeix de spagetti, ravioli, lasaña… per 5€. Ens veiem aquest dijous 25 d'Octubre de 2018 en Afrika Prat. 
 
Fes que els teus amics ho sàpiguen!
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat