El repte de la pizza de metre

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
El reto de la pizza de metro T'agradaria participar en el repte de la pizza de 1m? En Afrika Prat us desafiem a completar el repte més ràpid que ningú i portar-vos una gran recompensa. Demostra el que vals en el repte de la pizza de 1m el proper 19 de Maig a les 20:00h en el nostre local.

Demostra el que vals en el repte de la pizza de 1m el proper 19 de Maig a les 20:00h en el nostre local.


Són molts els restaurants que se sumen a la tradició, importada d'USA, dels reptes de menjar. En Afrika Prat hem estat pensant com podíem realitzar aquest concurs, perquè els menjadors professionals de Barcelona i voltants poguessin tenir l'oportunitat de desafiar-se amb els nostres plats. 


Els reptes de burgers són els més populars en els american food dinners de Barcelona, per aquesta raó hem volgut desmarcar-nos i reptar al públic amb el nostre plat més venut: Les pizzes!


Com ja sabeu les nostres pizzes són 100% propietàries, des de la massa fins a l'horneado a la llenya; això permet crear les vostres pizzes favorites des de zero i també ens ajuda a elaborar el nostre repte de la pizza de 1m amb mínim 3 ingredients (+ mozzarella i basi tomàquet)


La cosa no es queda aquí, perquè també afegirem un cronòmetre; el comensal que finalitzi més ràpid serà el primer a presidir la nostra paret dels honors; no pagarà gens, a més es portarà una samarreta de guanyador del repte i 70€ en metàl·lic.

T'apuntaries? Ja són molts els que estan desitjant participar en el nostre repte de menjar pizza en menys temps a Barcelona, si vols participar esríbenos per privat a les nostres xarxes socials.

INSCRIU-TE AQUÍ https://www.facebook.com/events/876453052704000/​
 
NORMATIVA ​​
  • El repte té un límit de temps cronometrats al que 1ro vaig acabar, s'iniciarà una vegada que comenceu a menjar. A la millor marca.
  • El repte serà d'1 persona, ningú al costat.
  • El guanyador del repte no paga, es portarà una samarreta com a guanyador, figurarà en el nostre Hall de la fama de Pizzeria Afrika, a més d'una quantitat en metàl·lic de 70€.​
  • En no superar el repte hauràs de pagar l'import de la participació: 50€. 
  • Les pizzes es podran mínim 3 ingredients. Mozarella i tomàquet inclòs. 
  • No es pot quedar gens en el plat. 
  • No es podrà mullar cap aliment per a una fàcil ingesta.
  • El repte finalitza en quedar la boca completament buida i gens en el plat. 
  • No es podrà vomitar durant el repte, immediatament qui vomiti durant el repte quedarà eliminat. 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat