Durant la Champions paguem la ronda

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Durante la Champions pagamos la ronda Veuen a veure els partits amb nosaltres i gana

Som fans dels esports; ens encanta veure guanyar al nostre equip favorit i veure com els nostres clients es diverteixen amb això. En Afrika Prat retransmetem tots els partits de futbol en directe i volem que vinguis a veure'ls. Aquesta Champions Leage merce ser vista en Afrika Prat; sopar amb nosaltres durant el partit i et convidem a una ronda. 
 
Siguis de l'equip que siguis, ets benvingut en el millor bar del Prat on veure el futbol en directe; si véns al nostre local durant la retransmissió del partit i et quedes a sopar (mínim consum de tapa o amanida + principal: plats combinats/burgers/pizzes/ per persona*) et convidem a una beguda (refresc o canya.)  
 
Veuen amb els teus amics a celebrar les millors victòries i tota l'essència del futbol en Afrika Prat. 
 
Recorda que tens disponibles les pizzes al forn de llenya del Prat en format 1metre per compartir o el servei a domicili pels quals prefereixen quedar-se a casa.  
 
*Promoció vàlida per a sopars en horari de partit servides en el local. Mínim consum per persona de tapa o amanida + principal: Plats combinats, burgers, pizzes. Refresc o canya gratis amb la comanda.  
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat